Mahu Kembalikan Hydration Kepada Kulit? Tonton Video Ini | Review NUViT

You must need to login..!

Keterangan

Adakah glowwegirls dan glowweguys pernah dengar istilah “#Hydration is the key”?

…….
Produk dalam video ini:
#NUViT Moistloc Travel Kit
Dapatkan diskaun 15% dengan menggunakan kod promo “GLOWNV1” di link ini: https://bit.ly/glowwexnuvit
…….

Seperti tubuh badan, kulit juga memerlukan hidrasi (hydration). Hidrasi bermaksud kulit kita mengandungi cukup air dan kelembapan untuk ia tampil sihat dan glowing.

Sekiranya kulit tidak mencukupi air atau dehydrated, skin barrier boleh menjadi lemah dan seterusnya menyebabkan ia mudah mengalami masalah kulit lain seperti jerawat, kusam dan sebagainya. Di sinilah, lahirnya istilah “hydration is the key” yang sering didengari.

Hidrasi kulit bukan sahaja boleh diperolehi dengan minum air secukupnya tetapi ia juga boleh didapati dengan membekalkan bahan-bahan penjagaan kulit yang mempunyai fungsi melembapkan seperti Ceramide, Hyaluronic Acid, Panthenol, Sorbitol, Urea, Glycerin dan banyak lagi.

Jadi, di dalam video ini, #glowwe akan menjelaskan dengan lebih lanjut mengenai kepentingan hidrasi kulit bersama cadangan produk yang bagus untuk mengekalkan atau mengembalikan kelembapan kulit.

Sekiranya kulit anda sedang mengalami masalah dehydrated atau over-exfoliated, memberi kulit hidrasi adalah perkara utama untuk memperbaiki semula keadaan kulit.

Tonton video ini sekarang! Semoga bermanfaat.

Lebih banyak video: https://bit.ly/glowwe

Stay In Touch!
Instagram: https://instagram.com/glowwe.official
Website: https://puanmary.com/c/glowwe
Facebook: https://facebook.com/glowwe.official
Tiktok: https://tiktok.com/@glowwe
Twitter: https://twitter.com/glowwe_official