Mascara for Daily Use

You must need to login..!

Keterangan

Hai glowwegirls!

Ada yang suka mekap wajah di sini?

Wanita kalau pantang pergi ke drugstore mesti akan menyinggah di bahagian mekap. Walaupun tak membeli tapi mesti ada saja produk tester yang dicuba. 😂

Jangan risau. Saya juga begitu. Tetapi, ada juga produk yang tidak disediakan tester untuk kita cuba, sebagai contoh MASKARA. Ya, maskara. Sudahnya terpaksa la kita membeli maskara tersebut dengan menaruh kepercayaan yang tinggi. Sampai-sampai ja di rumah mesti nak cuba. Cantik tidak apa lagi, kalau tidak seperti yang diharapkan tidakkah kecewa dibuatnya.

Sebab ituuu, tim glowwe kali ini akan membuat beberapa review produk mascara di drugstore yang berbeza harga. Seperti cikpuan, kami juga ingin mencari maskara terbaik di drugstore supaya tidak membazir duit selepas ini!

Maskara ada beberapa jenis antaranya; ada maskara untuk melebatkan bulu mata dan ada juga maskara untuk panjangkan bulu mata. Bagaimana untuk membuat perbezaan? Apakah tips pakai maskara? Apakah maskara yang bagus untuk bulu mata pendek?

Tonton review ini, pasti tidak akan menyesal kerana semuanya terjawab di dalam video kali ini. Selamat menonton! Tinggalkan komen cikpuan jika cikpuan menyukai video ini.

#makeup #glowwe #mascara

💖 Produk di dalam video:
➡️Silkygirl Lash Prism Water Proof Mascara
Boleh didapati di link ini.

➡️Loreal Volume Lash Paradise Mascara
Boleh didapati di link ini.

➡️Maybelline The Falsies Push Up Angel Waterproof Mascara
Boleh didapati di link ini.

➡️Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara Waterproof 24h
Boleh didapati di: http://bit.ly/31Gq07j

Lebih banyak video: https://bit.ly/glowwe

Stay in touch:

Instagram: https://www.instagram.com/glowwe.official
Website: https://puanmary.com/c/glowwe/